banner
left WinterHawks hjemmeside - Om meg right
belowmenu

leftofmains

Fakta om meg selv

For de som ikke visste det er jeg altså trønder, født og oppvokst i Trondheim og omegn. For tiden kan man vel si at jeg er trønder i eksil siden jeg flyttet derifra for bortimot 11 år siden. Hvordan jeg overhodet kunne finne på noe slikt skal jeg ikke komme med noen betraktinger på.

Derimot tenkte jeg at jeg skulle nevne at i mine yngre dager anså jeg meg selv som en oppfinnerspire. Det ble jo en rimelig kort karriere som oppfinnerspire. Første oppfinnelsen jeg hadde planer om var en tyverialarm. Etter å ha holdt på i to dager med å rigge et sinnrikt system som vi var mektig imponert over, måtte vi bare konstatere at det tok den nysgjerrige bikkja 1 minutt og legge systemet i grus med snuten.

Men jeg ga ikke opp og tenkte at det hadde vært kult med litt høytalere med skikkelig kraft. La meg bare da påpeke at det å kople høytalerne i serie med stikkontakten til radioen fungerer heller dårlig. Ikke prøv dette hjemme da er mitt råd.

Så, med denne hendelsen valgte jeg å legge oppfinnerkarrieren på hylla og heller konsentrere meg om en ordentlig utdanning. Valget falt da på utdanning innen økonomi og data. Senere har jeg spedd på med litt journalistikk, typografi, programmering og en del annet rart.

Omsider kom jeg meg da ut i arbeidslivet hvor jeg har syslet med nettverksdrift, programmering, brukerstøtte og opplæring innen det ene og det andre. Noen få skriblerier har det også blitt.

rightofmains

Min hjemby:

Min favorittfilm
(for øyeblikket):

Favorittuttrykk:
Ja, men æ vest
itj det æ sjø

onright
leftbetween

Drømmereise:


Ting jeg aldri
gjør igjen :
Fjellklatring
kl. 05:00

betweenmains
Mine hobbier
 
 
Jeg har ganske så mye dilla på å lage grafikk som noen vet og andre ikke. Det blir mest slik grafikk som jeg bruker å lage i et program som heter Paintshop Pro. De aller fleste bildene lager jeg til eget bruk, noen bilder lages til andre som ønsker å bruke dem til ulike formål.
 
 Jeg har laget og lager også tutorials til Paintshop Pro, jeg tester ut tutorials som andre lager før de blir frigitt. Forøvrig er jeg også med i diverse grupper som driver med grafikk og Paintshop Pro.
 
 Jeg sysler innimellom også med fotografering, det går mest på digitalt nå i disse tider må jeg innrømme. Selv om jeg har et eller to analogt kamera liggende en eller annen plass.
 
 Det hender seg at jeg også begir meg inn i chattens verden hvor jeg også er moderator eller styrmann på den chatten jeg ferdes på. Ellers er jeg glad i å lese og skrive. Jeg foretrekker å lese om ting og tang som f.eks gamle mysterier, krim litt sånn der usannsynlige greier og annet.
 
 Ellers gjør jeg vel som andre folk, nemlig sånn der kino, bowling, musikk og andre ting i samme retning. Eller andre retninger.
rightbetween

Min favorittbok:


leftbottom
bottom
© 2006 WinterHawk